tirsdag den 26. februar 2013

Galleri forærer penge væk

Det alternative udstillingssted Convoj vil i den kommende tid forære kr. 100,- til hvem der måtte have brug for det.

Convoj har eksisteret siden juli 2012 og er et mindre udstillingssted beliggende på kanten af Danmark – lidt udenfor Skanderborg.

Forbipasserende har i det forløbne år have haft mulighed for at opleve en lang række installationer spændende fra kaotiske elpiskere i en heftig ballet, til små stille tableauer, der krævede både nærvær og tålmodighed. Udstillingsstedet er åbent døgnet rundt med fri adgang, og værkerne opleves udefra gennem to store vinduer.

Den aktuelle udstilling hedder ’Moneymaker’ og består af en 100-kronerseddel hængt op midt i udstillingslokalet. Den ophængte 100 kronerseddel kan frit afhentes. Galleriets daglige leder Thomas Andersson udtaler, at det er vigtigt, at vi får pengene ud at arbejde og ikke mindst øger folks lyst til at købe kunst. Kunst er fantastisk, som han siger, og folk der ikke mindst én gang om året køber et kunstværk, snyder sig selv for en fantastisk oplevelse og ikke mindst glæde i hverdagen.

Sedlen vil blive suppleret så længe økonomien rækker. Udstillingen åbner lørdag d. 16. marts kl. 22.00. Se mere på www.convoj.dk