onsdag den 27. marts 2019

I morgen er spørgsmålet

Tomás Saraceno: 'Aeroscene 10.4 & 15.3', 2015 (foto: Studio Tomás Saraceno)

"Værker fra 15 internationale samtidskunstnere medvirker i udstillingen. Værkerne har alle det til fælles, at de formår på en særlig stærk, visuel og sanselig måde at fortælle historien om, hvor vi befinder os i en brydningstid. De medvirkende kunstnere deler et fællesskab i deres fokus på nutidens store udfordringer i en form, der skaber eftertænksomhed om verdens tilstand, opfordrer til dialog og nytænkning og til kollektiv aktion. Tilsammen udgør kunstnerne en række individuelle stemmer, som konsekvent formår at udfordre vores virkelighedsforståelse og vanetænkning"

Når man læser teksten, der udgør pressemeddelelsen til udstillingen 'Tomorrow is the Question' på ARoS i Aarhus, og samtidigt studerer listen over kunstnere og kollektiver, man kan opleve på udstillingen, er det vanskeligt ikke at tilegne sig en ret stor forventning til netop denne udstilling. 

Listen over kunstnere er lang, men jeg kan da nævne navne som Doug Aitken, Olafur EliassonTomás Sagaceno og Simon Denny - og det er blot et uretfærdigt lille udsnit. 

Udstillingen, hvortil jeg har tilmeldt mig pressemødet, kan ses på ARoS i perioden 6. april-4. august 2019.