torsdag den 3. maj 2018

Overvældende skønhed på Kunsten

Kaarina Kaikkonen: 'Elämänpolkuja - Paths of life', 2011 (pressefoto: Kunsten Museum of Modern Art Aalborg)

"Kaarina Kaikkonen (f. 1952) forener det private og sociale, det skrøbelige og kraftfulde på samme tid, når hun skaber store, spektakulære og sanselige værker. For Kaarina Kaikkonen kan materialer fortælle historier, og hun tager ofte udgangspunkt i sine egne personlige historier. Kaarina Kaikkonens værker består typisk af genbrugsmaterialer, der bjergtager publikum med en umiddelbar og overvældende skønhed"

Teksten er et uddrag af pressemeddelelsen i forbindelse med udstillingen 'You Remain in Me', og det bør være overflødigt at nævne, at kunstneren bag denne udstilling er den finske konceptkunstner Kaarina Kaikkonen

Udstillingen vil finde sted på kunstmuseet Kunsten i Aalborg i tidsrummet fra d. 9. maj til d. 16. september - og her vil de gode folk i Aalborg måske antage, at Kunsten har hængt deres nyvaskede skjorter til tørre i et forløb, der strækker sig fra museet op til toppen af nabobygningen, Aalborgtårnet, men dette er såmænd en del af udstillingskonceptet. 

Jeg har planlagt et besøg på Kunsten i forbindelse med udstillingen, så derfor kan man forvente mere på denne blog på et senere tidspunkt.