mandag den 30. maj 2011

Det skriver de om 'The Rainbow Panorama':

”Indefra er det en fin sanselig oplevelse at kunne bevæge sig rundt langt over Århus og f.eks. betragte Bispehavens betonboliger i et blåligt skær og se domkirkens smukke tårn i en gullig udgave. Og kigger man længe nok ud gennem de farvede glas, producerer man automatisk efterbilleder, der komplementerer de sete farver”
Henrik Broch-Lips i Aarhus Stiftstidende

”Men det kunne blive et refugium en gang, et sted at søge eftertænksomheden oppe under skyerne og det evigt skiftende vejr. Your Rainbow Panorama vil blive et vartegn for Aarhus, der med den evigt skiftende og om natten lysende, glorieagtige cirkel vil pege på sig selv som en moderne og dynamisk by med energi og forandring som kvaliteter”
Torben Weirup i Berlingske

”Den tunge og ikke just kønne museumsbygning og den svævende, farverige cirkel er ikke gode dansepartnere. Det svarer lidt til, hvis en elefant bød en sommerfugl op til dans. Det letter ikke. Det bliver ikke bedre af al den visuelle 'støj' fra iøjnefaldende og ikke altid lige heldige bygningsværker tæt på ARoS. De virker forstyrrende ind på værket”
Lisbeth Bonde i Weekendavisen