fredag den 7. juni 2019

På papiret i Viborg













Hvis man har lyst til at bruge metaforen "på papiret" i en symbolsk forstand, har det ofte afsæt i en tolkning vedrørende teori i modsætning til praksis. 

Under transmissionerne på TV efter det nylige afholdte folketingsvalg kunne man således følge de løbende optællinger i en bjælke i bunden af skærmen, og på et tidspunkt optrådte ét bestemt parti med Fætter RP som ledende skikkelse over spærregrænsen og var "på papiret" at finde i Folketinget, når optællingen var afsluttet. 

Sådan gik det som bekendt ikke! Til gengæld er papiret omdrejningspunktet på en nyåbnet udstilling i Viborg Kunsthal, og her er tingene ganske håndgribelige. 

Udstillingen 'Bordet fanger' viser tolv danske og internationale kunstneres arbejder på papir, og det er en alsidig præsentation af adskillige udtryk - og sådan må det være, når så mange forskellige kunstnere bliver vist på samme tid. 

'Bordet fanger' kan ses frem til d. 25. august.

Billederne herover viser værker af Julie Nord, Kaspar Bonnén, Birgitte Søvsø, Daniel Albrigo, Fie Norsker, John Kenn Mortensen, Paul Brainard og Frodo Mikkelsen.