onsdag den 25. september 2024

Auktionshuset.com skifter overraskende identitet

 

I disse dage har Auktionshuset.com dette titelløse maleri af Asger Jorn til salg. 53 x 112 cm. Olie på lærred. Vurd.: 800.000 kr. (foto: Auktionshuset.com)

Man skal høre meget, inden ørerne falder af, og man havde nok regnet brandet Lauritz.com som en identitet, enhver ville holde sig langt borte fra i relation til det fallerede auktionshus’ blakkede rygte. 

For et årstid siden blev resterne af det konkursramte Lauritz.com under stor mediebevågenhed opkøbt af konkurrenten Auktionshuset.com, men nu erfarer jeg, at netop Auktionshuset.com skifter navn til… Lauritz.com! 

»Vi er bevidste om den historik og de negative associationer nogle har til Lauritz-brandet, og vi forstår, at der skal gøres et arbejde for at vinde forbrugernes tillid. Det tror vi gøres bedst ved handlinger, og derfor kommer vi i forbindelse med navneskiftet til at lancere en række tiltag, som gør det nemmere og mere gennemskueligt at være auktionskunde hos os«. 

Således udtaler kommerciel direktør for Auktionshuset/Lauritz Thomas Friberg til Ritzau. 

Et af de tiltag, som Friberg antyder, vil være, at varerne, der sættes til salg på Lauritz.com vil optræde med salær og andre meromkostninger i et samlet hele, hvilket netop skulle garantere den nævnte gennemskuelighed. 

Navneskiftet træder i kraft fra d. 7. oktober.